Warning: Base directory /home/lucianohof/www/cache/purifier does not exist, please create or change using %Cache.SerializerPath in /home/lucianohof/www/tools/htmlpurifier/HTMLPurifier.standalone.php on line 15280

Warning: Base directory /home/lucianohof/www/cache/purifier does not exist, please create or change using %Cache.SerializerPath in /home/lucianohof/www/tools/htmlpurifier/HTMLPurifier.standalone.php on line 15280

Warning: Base directory /home/lucianohof/www/cache/purifier does not exist, please create or change using %Cache.SerializerPath in /home/lucianohof/www/tools/htmlpurifier/HTMLPurifier.standalone.php on line 15280

Warning: Base directory /home/lucianohof/www/cache/purifier does not exist, please create or change using %Cache.SerializerPath in /home/lucianohof/www/tools/htmlpurifier/HTMLPurifier.standalone.php on line 15280

Warning: Base directory /home/lucianohof/www/cache/purifier does not exist, please create or change using %Cache.SerializerPath in /home/lucianohof/www/tools/htmlpurifier/HTMLPurifier.standalone.php on line 15280

Warning: Base directory /home/lucianohof/www/cache/purifier does not exist, please create or change using %Cache.SerializerPath in /home/lucianohof/www/tools/htmlpurifier/HTMLPurifier.standalone.php on line 15280
Opinie klientów - LucianoHair.pl

Opinie klientów

Mam do nich pełne zaufanie !

Marzena - Tychy

FOCUS jest jak dla mnie najlepszy - stosuje go już prawie 3 lata

Anita - Jastrzębia Góra

KMAX został moim wybawcą w walce z łysieniem. Nie chciałem, przeszczepu włosów ani też ogolić się na łyso. Wszystkie reklamowane środki na odrost włosów nie działały (wydałem mnóstwo pieniędzy). Mój dylemat polegał na tym żeby znaleźć stały produkt kosmetyczny, który można zabrać ze sobą również podczas podróży i który działa!

Marek M. - Bydgoszcz

Jedno opakowanie Focus spokojnie wystarcza na dobry miesiąc. Efekt rewelacyjny , byłem szczerze zdziwiony. No i rabat dla stałych klientów bo najlepszą reklamą jest ta szeptana… Próbowałem kupić coś podobnego w sklepach – nie ma.
17.05.2014 Marek – Szczecin

POLECAM SPRZEDAWCĘ,BARDZO DOBRY KONTAKT,WSZYSTKO ZGODNE Z OPISEM,PRZESYŁKA W 24 GODZ, 100% ZADOWOLENIA.
14.05.2014 Ewa – Żary

Pełny profesjonalizm, szybko i sprawnie przeprowadzona transakcja . Z przyjemnością wystawiamy POZYTYWNY komentarz.Produkt KMAX Super
12.05.2014 Monika – Rzeszów

„Transakcja przebiegła pomyślnie. Odsiwiacz pierwsza klasa. Skuteczny i prosty w użyciu. Tylko kilkanaście minut i zapomniałem o siwych włosach. Takie zakupy to czysty zysk. Cena atrakcyjna a przesyłka expressowa. Polecam.”
12.05.2014 Kaczor- Warszawa

Polecam.

31.04.2014 Renata- Katowice

Dowiedziałam się o Luciano od znajomej i również polecam.
31.04.2014 Iza- Tychy

Superrrrrrrrrrrrrrrrrr.
31.04.2014 Tomek- Białystok

Polecam sklep.
30.04.2014 Agnieszka- Wolbrom



Produkt w pełni spełnił moje oczekiwania.
30.04.2014 Marcin- Warszawa

Super – cóż dodawać Polecam.
20.04.2014 Marta- Piaseczno

Przyszli teściowie :) nie zauważyli moich przerzedzonych w znacznym stopniu włosów – dzięki Kmax rządzi !!!.
19.04.2014 Bartek- Warszawa

Pozdrawiam Bardzo gorąco firmę Luciano i życzę Zdrowych Spokojnych Świąt Wielkiej Nocy.
19.04.2014 Kasia- Szczecin

Bardzo dziękuję, produkt spełnił moje oczekiwania i na święta mogę cieszyć się brakiem łysiny .
19.04.2014 Iza M.- Kraków

Polecam.
13.04.2014 Aneta- Łódź

Wypróbowałem Kmax i mogę polecić.
13.04.2014 Mikołaj- Ruda Śląska

Polecam Focus-a.
13.04.2014 Kuba- Warszawa

Bardzo rzetelna firma!
11.04.2014 Marta- Szczecin

Wcześniej stosowałam Illusion – wypróbowałam Kmax zagęszczanie włosó i przy nim teraz zostaję. Illusion był i jest super, ale Kmax go jeszcze przebił…
11.04.2014 Danuta- Warszawa

Również dołączam się do moich przedmówców.
24.03.2014 Leszek- Mysłowice

Bardzo serdecznie polecam.
24.03.2014 Krystyna – Wrocław

Polecam.
24.03.2014 Zofia – Wrocław

Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z tą firmą.
24.03.2014 Franciszek – Rybnik

Wspaniała obsługa. Bardzo miły i rzetelny kontakt.
24.03.2014 Beata – Warszawa

Polecam z pełną odpowiedzialnością. Kupuję od nich już prawie 1 rok i nigdy mnie nie zawiedli.
23.03.2014 Remigiusz – Białystok

Bardzo fajna firma ! Super obsługa ! Towar wysokiej jakości
23.03.2014 Adam – Katowice

Niesamowity sprzedawca! Transakcja trwała dzień, sprzedawca bardzo miły i POMOCNY. Wysyłka niezwłocznie. Towar oczywiście pierwsza klasa! Zdecydowanie polecam i na pewno jeszcze wrócę nie raz. POZYTYW 100% Super obsługa tak jak i towar :)

20.03.2014 Mariusz – Warszawa

Kupuje u nich cały czas – nigdy się nie zawiodłam.
19.03.2014 Monika – Rybnik

Polecam
19.03.2014 Antoni – Mroczkowo

Podpisuje się po wszystkimi pozytywnymi opiniami :)
06.03.2014 Ewa – Góra Kalwaria

Produkt Focus się sprawdził – jest OK !
06.03.2014 Iwona – Jastrzębie Zdrój

Bardzo fajny produkt – polecam wszystkim
06.03.2014 Marek – Katowice

Dzięki wielkie – jest super, tak jak chciałem. PS: Paniom z wyprzedzeniem… życzę wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet !!!
05.03.2014 Paweł – Poznań

Gorąco pozdrawiam. Polecam
05.03.2014 Monika – Szczecin



Super. Polecam i pozdrawiam
02.03.2014 Agnieszka – Konstancin

Jestem Mega zadowolona z Focus
02.03.2014 Iwona – Namysłów

Xtra !!!
01.03.2014 Krystian – Bydgoszcz

Nigdy mnie nie zawiedli , zawsze szybko i na czas !
01.03.2014 Grzegorz – Szczecin

Polecam i pozdrawiam
01.03.2014 Monika – Radom

Naprawdę polecam – ceny rewelacja , produkt super. Jest OK !!
Paweł – Pruszków 21.02.2014r

Kupuję już drugi raz i jestem bardzo zadowolony
Marta – Trzcianka 21.02.2014r

Pozdrawiam – będę wracał.
Aneta – Kielce 21.02.2014r

Super !!!
Renata – Białystok 21.02.2014r

Szybka przesyłka zgodna z zamówieniem.Polecam
Bożena – Bydgoszcz 20.02.2014r

Panowie spróbujcie – rewelacja miałem taki prześwit we włosach że było widać za dużo skóry głowy. Teraz mam po problemie
Grzegorz – Płock 16.02.2014r

Byłam ciekawa bo używałam innego produktu – potwierdzam FOCUS jest lepszy.
Beata – Warszawa 16.02.2014r

Bardzo dziękuję i pozdrawiam.
Marek – Ełk 16.02.2014r

Podpisuję się również pod tym że produkt – Focus jest rewelacyjny.
Lucyna – Ryki 12.02.2014r

Exxtraaaaa.
Agnieszka – Małogoszcz 12.02.2014r

Produkt wysokiej jakości ,przemiła obsługa,błyskawiczna wysyłka. GORĄCO POLECAM WSZYSTKIM i dziękuję za pomoc przy wyborze zagęszczacza.
Zbyszek – Zieleniec 11.02.2014r

Kupiłem drugi raz już Focus bo jest lepszy od tego co dotychczas kupowałem. Bardzo ładnie zagęszcza włosy.
Marek – Załęże 07.02.2014r

Polecam produkt i firmę !
Renata. – Busko Zdrój 06.02.2014r

Dzisiaj spróbowałam przed wyjściem na miasto… Nie spodziewałam się takiego pozytywnego efektu. Polecam produkt.
Agnes. – Nowy Sącz 25.01.2014r

Mam na środku głowy mocno prześwitujące miejsca co bardzo mi przeszkadza, ponieważ mam 36lat. Kupiłem żeby czegoś spróbować i mile się zaskoczyłem. Nie widać już przerzedzonych miejsc, pewność siebie wzrosła niesamowicie.
Marcin. – Złotoryja 25.01.2014r

Dziękuję – to jest właśnie to czego szukałam (Focus)
Maria. – Krościenko 24.01.2014r

JESTEM ZACHWYCONA Focusem, kupowałam inny środek, chciałam czegoś nowego i trafiłam na FOCUS. Powiem krótko jestem bardzo zadowolona – Focus jest znakomity a mam… Porównianie. dziekuje dziekuje dziekuje i bardzo gorąco całuję !!!
Agnieszka K. – Oława 23.01.2014r

Jestem wręcz zachwycona, tym że mikrowłókna FOCUS działają tak jak tego oczekiwałam. Są banalnie łatwe w użyciu, a efekty są natychmiastowe i rewelacyjne. Moje przerzedzone włosy zmieniły się dosłownie na moich oczach, i nikt nie był w stanie odróżnić ich od prawdziwych włosów. Nie potrafię opisać jak bardzo jestem teraz szczęśliwa.
Ania Cz. – Kraków 12.2012r

Kupiłem, ale nie chciało mi się wierzyć że to działa… Muszę jednak przyznać że produkt jest znakomity ! Naprawdę działa, proszę mi wierzyć – to jest niesamowite i wręcz niemożliwe. Wszystko wygląda tak jak na filmie, który oglądałem na ich stronie. Mówię na niego „przeszczep włosów w kilka sekund” a cena REWELACJA. Szczerze polecam !!!

Marian.D – Przeworsk 12.2012r

FOCUS zmienił mnie w nową osobę już po pierwszej aplikacji. Cieszę się, że mam ten wspaniały produkt, zmieniłem spojrzenie na moje życie. Czuję się jak nowo narodzony.
Michał K. – Wrocław 01.2013r

Mój problem polega na tym iż tracę dużo włosów, więcej niż wyrasta w sposób naturalny. Focus odmienił mnie w kobietę jaką byłam dziesięć lat temu !. Jestem teraz tą samą kobietą co kiedyś, nabrałam większej ochoty do życia a to wszystko w sposób tak banalnie prosty dzięki Focus.
Agnieszka M. – Poznań 01.2013r

To było tak, jakbym miał wykonany przeszczep włosów w 15 sekund! Po prostu niesamowite.
Wojciech K. – Łódź 01.2013r

Odkąd zacząłem używać Focus, nie myślę o wypadaniu włosów, a moje poczucie własnej wartości i pewność siebie wzrosła dziesięciokrotnie.
Tomasz Z. – Rzeszów 02.2013r

Używam Focus przez ostatnie kilka tygodni i nie mogę uwierzyć, jak łatwo się go używa i jak wspaniałe są rezultaty. Aplikacja zajmuje mi zaledwie 30 sekund rano, a wyniki są ze mną przez cały dzień!
Paweł S. – Warszawa 02.2013r

Sprawdziłem Focus, wcześniej zaś inne kosmetyki – faktycznie efekt nieporównywalny, z przyjemnością stwierdzam, że oceny w tym temacie były prawdziwe. Główna cecha odróżniająca ten produkt od innych to fakt, że faktycznie na aplikowanym miejscu pojawiają się … włosy, nie jakiś meszek albo coś innego. Nie wiem jak to opisać ponieważ jestem niesamowicie zaskoczony. Zawsze miałem widoczną łysinę wyglądającą jak „gniazdko” a teraz NIE MAM. To niesamowite że tak szybko,łatwo i tanio udało mi się to zlikwidować.

Romek 02.2013r

Sceptycznie podchodziłam do tematu… byłam ciekawa i spróbowałam. Po wypróbowaniu zaskoczyła mnie skuteczność produktu. Mam na górnej części głowy spore przerzedzenia tak że widać skórę głowy a po zastosowaniu Focus wspaniale zostały zakryte a moja głowa wygląda jak pełna włosów- bardzo komfortowo się dzięki temu czuję no i jakoś tak przyjemniej patrzy się w lustro.

Basia M. 02.2013r

Dziś dostałam Focusa i pragnę wyrazić swoje uznanie dla produktu. Nie wiem jeszcze, jak często trzeba zabieg powtarzać, ale z pewnością będę już stale używać Focusa tak, jak szampon czy odżywkę.
Pięknie dziękuję za szybką wysyłkę i w ogóle za całą transakcję.
Pozdrawiam – Ewa K. 17.07.2013r

Przez ponad 10 miesięcy używałem z sukcesami Illusion teraz kiedy pojawił się Focus spróbowałem i jestem pod WRAŻENIEM jego skuteczności i jakości. Focus jest rewelacyjny, nie sądziłem że coś mnie zaskoczy przy używaniu Illusion, ale Focus jeszcze lepiej zagęszcza moje przerzedzone włosy. To prawda że musi być produkowany wg. najnowszych rozwiązań. Z firmą Luciano pozostanę na zawsze. Ich produkty to Najwyższa rynkowa Jakość.

Pozdrawiam Wiesław z Lęborka :) 06.08.2013r

Jestem dojrzałą kobietą w wieku 57lat – nie sądziłam że będę tak dobrze się jeszcze mogła czuć… Produkt ( Focus ) podniósł moją pewność siebie. Może to dziwnie zabrzmi dla osób, które nie borykają się z problemem przerzedzonych włosów. Dla mnie ten produkt to tak mało a zarazem TAK WIELE. Jest znakomity i szkoda tylko że dopiero teraz się o nim dowiedziałam :) Kochan Panie Polecam – zresztą same zobaczycie. Ps: Pozdrawiam BARDZO MIŁĄ obsługę !!!

Ewa W z Tychów :) :) :)